Turen i marts !

Det må være på tide at komme i gang !!!

Jeg prøver mine arrangerede ture mindst 3 – 4 gange. Der skal være styr på tidsplanen og jeg finder inspiration undervejs til historier og sjove iagttagelser. Idag den 10 februar gik jeg til Spanager, ad Spanagervej til Bjæverskovvej. Lidt mod vest og så ned mod Køge Å stien ad Skulkerupvej. Fra hjørnet af Golfbanen kan man vælge 3 forskellige ruter. Jeg valgte Bumlevejen over til Dalbyvej og hjem ad Skolestien. Det blev desværre til ca 11 km, og det er jo lidt længere end hvad jeg har lovet.

Jeg prøver snart igen, måske bliver den så kortere ?

Måske kunne jeg tilbyde at nogle må cykle. De skal så vente på os andre på udvalgte steder undervejs.

Det bliver en herlig tur som vistnok kun få fra Ejby kender.

 

 

Udgivet i Fysiske vandreture..