Fra Harekær til Højelse !Et ordsprog siger; Glad hjerte er godt for legemet, nedslået sind suger marv af benene. Det satte de 25 deltagere på Vandreturen fra Ejby Medborgerhus til Højelse i fokus.

Den danske sommer viste sig fra sin velkendte side med sol, regn og blæst, da de 25 vandringsmænd- og kvinder, tilbagelagde de godt syv kilometer fra Ejby til Højelse og retur.

Dagens emne var sind og turen gik til den gamle fattiggård i Højelse som nu er ombygget til beboelse, og som huser familien Kron.

Et af livets største mysterier og udfordringer er vores forskelligartede sind. Vi arver et helt unikt sind, men senere bliver det formet af livets omstændigheder. Det kan være opvækst, skole, jobvalg og vores parforhold.

Mordet på Margrethe
I Højelse førte vanskelige sind til et mord – mordet på Margrethe – det var naturligvis en af turens højdepunkter, men det bedste blev
dog et besøg ved det gamle fattighus i Højelse, som også kaldes Det Gule Palæ.
Her har Mariann og Bjarne Kron indrette en helt eventyrlig have, hvor oprørte eller fortravlede sind kan finde hvile og skabe nye smukke vinkler på tilværelsen.

Vi vandrede hjem ad Margrethestien i regnvejr, og hele selskabet fik tilmed en minderig dag.

Fattighuset hedder nu også Haven i Højelse, find den på web siden
www.havenihoejelse.dk eller på www.mariannkron.dk

 

P1020804 P1020806

Udgivet i Fysiske vandreture..