HEMMELIGE RUM i EJBY KIRKE

Ejby Kirke blev bygget af munke i 1100 tallet, derfor hed byen længe Munke-Egby. Vi vil afsløre nogle af de hemmelige rum, vi har fundet. De er skabt igennem 900 års historie og også i vores egen tid. Nogle er uhyggelige, andre er blot spændende eller interessante. Nogle er helt konkrete rum med mystisk indhold andre er tanke-rum eller ren fantasi. Der er tilgængelige rum og helt skjulte og utilgængelige rum. De sidst nævnte har ganske få mennesker set; men vi havde foto-apparatet med !
Mød op og deltag i vinterens sidste arrangement, Ejby-Pilgrim holder derefter en pause; men vender stærkt tilbage i september med et helt nyt og lidt anderledes program i god dansk højskolestil.
Mød op lørdag den 4. marts klokken 10:00 til 12:00 i Medborgerhuset på Gemsevej 19. Efter 50 minutters introduktion i den store sal går vi i samlet flok til Ejby Kirke og kigger på hemmelighederne !

 

Udgivet i Fysiske vandreture..